Home

Welkom bij Evangelie Gemeente De Deur Heerlen

Welkom bij Evangelie Gemeente De Deur Heerlen, een kerk waar u God kunt ontmoeten! Wij zijn een actieve en enthousiaste Evangelische kerk in Heerlen met een passie voor het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus. Evangelie Gemeente De Deur Heerlen is onderdeel van de Christian Fellowship Ministries (CFM), een samenwerkingsverband van ongeveer 2200 kerken wereldwijd. Ondertussen is De Deur Heerlen al meer dan 20 jaar actief. 

Onze kerk is multi-cultureel en heeft dus mensen van allerlei verschillende culturen en nationaliteiten. Onze kerkdiensten worden daarom ook (wanneer nodig) in diverse talen vertaald. Er is o.a. vertaling mogelijk in Engels, Duits, Spaans en Papiamento. 

De bedoeling van deze site is u helpen een begrip te krijgen van de levensveranderende
kracht van Jezus Christus en enige uitleg te geven over onze kerk. De tabbladen aan de bovenkant geven u toegang tot de verschillende onderwerpen.

Wij nodigen u van harte uit om één van onze activiteiten te bezoeken!

Wekelijkse diensten

  • Zondag om 11.00u | Zondag om 18.00u | Woensdag om 19.30u
  •  

Binnenkort

Komende zaterdag 19 november is het weer zover! We organiseren wederom een One80 Concert. Een toffe avond speciaal met live muziek van de band Heaven Bound. De avond vangt aan om 20.00u. Je bent van harte welkom om te komen! Ben je nieuwsgierig? Kijk hier naar een teaser van onze One80 Concerts: