Marco

Mijn naam is Marco Teeuwen en ik wil graag vertellen wat God voor mij doet en heeft gedaan in mijn leven.Vroeger ben ik misdienaar geweest.

Elk weekend zat ik in de kerk te luisteren naar Latijns gezang en stoffige verhalen van 50-plussers.Op den duur begon mij dat zo te vervelen, dat ik wegbleef uit de kerk.Ik raakte verstrikt in een web van verslavingen omdat ik mij eenzaamvoelde (relatie net uit) en iets miste in mijn leven. Als oplossing voor mijn eenzaamheid begon ik me te verdiepen in allerlei zonden om langs deze weg contact te krijgen met mensen, die mij niet negatief behandelden.

Hierdoor zonk ik echter verder weg omdat ik schulden kreeg door al die verslavingen. Dit ging een aantal jaren zo door totdat ik een nieuwe relatie kreeg (mijn huidige vrouw). Door haar begon ik meer van mijn verslaving af te komen maar ik was er nog steeds “in het geheim”in betrokken. Zelf kon ik het niet oplossen en daarom ging ik op zoek naar “professionele” hulp (CAD). Die mensen hebben ervoor gestudeerd dus die moeten me wel kunnen helpen. De gesprekken hielpen ook …even. Het haalde veel naar boven maar daardoor werden mijn problemen alleen maar erger.

Mijn vrouw en ik kregen daarom veel ruzie en onze relatie dreigde er zelfs aan kapot te gaan.Op een donderdagavond werden wij op straat aangesproken door Christenen. Zij vroegen ons allerlei dingen over Jezus maar ik was alleen geïnteresseerd in de volgende winkel (koopavond).

Zij spraken erover dat Jezus in staat was om mensenlevens radicaal te veranderen, namelijk door tot bekering te komenen vergeving te vragen van onze zonden. Mijn vrouw was wel open hiervoor en we maakten een afspraak om eens een kerkdienst mee te maken. Na veel twijfelen zijn we toch gegaan.

Vanaf het begin merkte ik dat er iets aan het veranderen was want ik begon andere dingen belangrijker te vinden dan mijn eigen pleziertjes.Nadat ik een aantal weken bekeerd was, kreeg ik weer een verleiding om mijn oude egoïstische pleziertjes weer op te nemen. Ik merkte echter dat iets me tegen hield en dat werd steeds erger. Dit was voor mij het teken dat Jezus persoonlijk in mijn leven was gekomen.

Sinds die tijd heb ik nooit meer die drang gehad om me te laten verleiden tot mijn oude, egoïstische pleziertjes.

God heeft mij bevrijd van deze verslaving. Jezus heeft mijn leven veranderd en dat wil Hij ook in jouw leven doen.