Rachel Teeuwen

Ik ben geboren op Aruba. Zelf ben ik gelovig opgevoed maar deed eigenlijk niets met God. Ik zat wel in de kerk maar begreep God niet. “Hoe kan God bestaan terwijl er zoveel narigheid in de wereld bestaat?”, dacht ik. Zelf ging ik door depressies, minderwaardigheid, zelfmoordneigingen en had geen gezond besef van normen en waarden. Dus dacht ik het te bereiken door carriere te maken en op die manier veel geld te verdienen. Mijn geluk kon ik echter niet kopen.

Op een donderdagavond werden mijn vriend en ik op straat aangesproken door twee christenen. Zij vertelden mij dat ik werkelijk een relatie met God kon hebben door bekering (vergeving van zondes). Ik ben 11 jaar geleden tot bekering gekomen en zie dat God echt bestaat. Niet alleen heeft God mij vrijgezet van depressies en minderwaardigheid maar ook van egoisme / bitterheid wat mijn relatie overheerste.

Ik heb een besef gekregen van normen en waarden zoals God die bedoeld heeft voor ons leven. Andere oplossingen zijn maar tijdelijk, God niet. Ik zou u nog veel meer kunnen vertellen maar de vraag is: welke keuze gaat u maken?

Rachel Teeuwen